La nostra revista “Educaduc” i el taller “Teixint xarxes” com exemples d’activitats educatives

Óscar Rodríguez 3rC

La pàgina web de l’editorial Planeta, ha fet una menció a la revista del centre EducaDuc. En aquest article es parla, entre altres coses, quan va sorgir la idea de fer una revista, els diferents tipus de notícies que hi ha i  com han de treballar els alumnes de l’assignatura trimestral “La Revista”. Pilar Sanagustín, professora de Llengua Castellana i Literatura i directora de la revista, explica que aquesta serveix per recollir les inquietuds dels alumnes i que ara, amb la versió digital, la revista és més interactiva i dinàmica. Als alumnes els hi agrada veure’s a Internet i passar els seus escrits a amics i familiars .

SONY DSC

A part d’això, al Diari de Rubí, Rubí TV i radio Rubí s’ha parlat del nou taller anomenat ‘Teixint Xarxes’ on es treballa valors com la solidaritat i la justícia entre l’alumnat de tercer d’ESO del nostre centre. Aquest taller, que està organitzat per la Universitat Internacional de la Pau (UNIPAU) i ja es fa en centres de Sant Cugat, ha arribat a Rubí gràcies a l’ONG Rubí Solidari i a l’Ajuntament.

Els alumnes de 3rB ja han tingut dues sessions i tres d’ells (Marc Bernal, Roger Ventura i Eric Zaldivar),van assistir a la presentació del taller als mitjans de comunicació de la nostra ciutat i van explicar que aquestes classes els han servit per entendre millor l’opinió dels altres i aprendre valors importants. Per tant valoren molt positivament aquesta iniciativa.

SONY DSC

Us animen a veure aquests enllaços perquè us informeu de què és la Universitat Internacional de la Pau i a què es dedica. També és interessant conèixer l’ONG Rubí Solidari de la nostra localitat. Així com podeu contactar amb els mitjans de comunicació de Rubí. Creiem que tot el que aquí diem us pot ser útil com a joves ciutadans.

Anuncis