Estel López guanyadora del 4t Concurs de Microrrelats organitzat per Ràdio Rubí

María Latorre i Ian Alarcos 3rD

Ràdio Rubí ha convocat el   4t Concurs de Microrrelats Sant Jordi, que coincideix amb la festa del llibre. El premi en la categoria d’instituts  ha recaigut en Estel López,  alumna de 1r de Batxilleart del DUC. Ha estat el millor microrelat  de tots els presentats dels diferents Instituts de Rubí.  Des de la revista la volem felicitar en nom de tot el centre.

El premi consisteix en 80 euros en material escolar, en llibres,… per adquirir a le llibreries L’Ombra, El Racó del Llibre i/o a Gràfiques Ventura.  En aquests moments, és una sort poder disposar d’aquesta oportunitat. També la literatura ofereix possibilitats de guanys econòmics. Per això animen a tots a participar en aquests concursos i a escriure. És una bona manera d’apendre a expresar-se , a desenvolupar la creativitat i a pensar.

Estel López guanya el concurs de microrrelats

El microrrelat de l’Estel es titula Fum negre, i el reproduim a continuació:

“Les tenebres desfilen per on abans tot era vitalitat. Tot allò que vam passar i vam viure, finalitza en un oblit que poc a poc acabarà amb el teu record. Una part de mi morirà quan no noti mai més la teva presència, la teva olor. És molt difícil acceptar que la teva grandiositat acabi en un lloc tan hostil i frívol custodiat per l’ombra d’un xiprer. És frustrant veure com de fràgil és la vida, i com l’egocentrisme de la humanitat queda reduït en el no res i cau rendit als peus de la foscor. Les súpliques no et retornaran als meus braços, és més, tan sols em faran enfonsar-me i no tenir prou forces per aixecar el cap, però és dur, és dur saber que he de seguir en un futur on tu no hi ets, i ficar-me al cap que no em tronaràs a abraçar mai més, però ja se sap que la vida és el primer pas per morir, així que hem de mirar cap al futur sense oblidar el passat, i malgrat les complicacions hem de seguir el nostre camí, per quan arribi el moment mirar enrere i perdre la por al nostre destí.” Set vides.

Anuncis