L’Equip de waterpolo puja a Divisió d’Honor

Sara Estalella, 3r C

 El CN Rubí s’ha proclamat aquest dissabte campió de la Primera Divisió masculina. D’aquesta manera, aconsegueix l’accés directe a ascendir de categoria, en aquest cas a la màxima del waterpolo espanyol, la Divisió d’Honor. Els rubinencs han vençut el CN Molins (4-9) i han aconseguit els tres punts que li faltaven per certificar la primera posició per davant de Tenerife Echeyde, Sevilla i Sant Feliu, que es disputaran la plaça per poder arribar a primera Divisió d’Honor. El conjunt d’Antoni Aguilar i Dani Gómez –els entrenadors-  ja guanyava per 1-5 al descans i sentia gairebé l’ascens després de 21 partits i set mesos de competició en què han guanyat 15 partits, han empatat 5 i només han perdut un.

Waterpolo

 El club Waterpolo rubinenc té una llarga tradició. Des de 1960 no ha deixat de progressar i guanyar premis. En aquests moments, el club gaudeix d’un grup de nois i noies molt potent i motivat. Algunes de les jugadores del club són alumnes del Duc, com Bea Ortiz i Esther Estalella. En altres categories juguen Xavi Ortiz, Sara Estalella, Montse Barreiro… i d’altres.

 Des de la nostra revista, volem felicitar al club waterpolo de la nostra ciutat i als alumnes del Duc que hi participen.

Anuncis