“Your life on Earth”, una web força interessant

Júlia Bröll, 3r C

 La BBC és la primera empresa de televisió i ràdio del Regne Unit. A més, és la més gran de transmissió de notícies d’arreu del món. Produeix serveis de programes i informació, que transmet a la televisió, a la ràdio i a Internet sent una de les cadenes de notícies més respectades del món.

Your life om hearth 3

La BBC ha creat una web que et permet conèixer dades importants de la Terra des del dia que vas néixer:Your life on Earth.  (http://www.bbc.com/earth/story/20141016-your-life-on-earth)

 Només has de posar un parell de dades personals com la data de naixement o el sexe. I posant aquestes dades et diu quants anys tindries si fossis a Mart, el que mediries si fossis una sequoia, compara les bategades del teu cor amb el de una balena blava, quantes generacions de mosques i els eclipses solars que has viscut, l’augment de la temperatura global durant la teva vida i…. moltes coses més.

Your life on hearth 2

 Per exemple, el Duc fa 35 anys que es obert. Posant aquesta dada ens diu que a Mart faria 145 anys que es obert. Ha viscut 78 eclipses solars. El forat de la capa d’ozó antàrtic ha augmentat 20 milions de km2…. Interessant, oi?. Prova-ho!

 Aquesta pagina web ens fa pensar en la grandària de l’ univers i en la quantitat de espècies que hi viuen en ell. I ens fa pensar en el futur. I ens fa reflexionar sobe el nostre planeta i la seva supervivència.

Your life on hearth 1

 

 

Anuncis